Gomad maakt kant-en-klare maaltijden boordevol smaak, kleur en bite.
Het bedrijf werd in 2017 geboren als helpende hand voor de betere restaurants en traiteurs. De firma bouwde doorheen de jaren een gigantische culinaire bibliotheek uit. In tegenstelling tot het grote repertoire blijft de ambachtelijkheid en de kleinschaligheid van de bereidingen van groot belang.
Bij Gomad ben je aan het juiste adres voor bereide maaltijden en maaltijdcomponenten met een gastronomische achtergrond.
Gomad werd bekroond als de eerste Inclusieve Onderneming van Vlaanderen. ‘Iedereen verdient een tweede kans’ staat centraal in het aanwervingsbeleid. Er wordt enorm geïnvesteerd in opleiding en (her-)integratie van de medewerkers.
Daarnaast groeit en diversifieert Gomad ook sterk. Zo opende het in 2022 zijn eigen buurtwinkel onder de vlag van Delitraiteur en opent de firma deze zomer een pop-up met toegankelijke, verse en gezonde voeding voor iedereen.
Mensen aan het werk krijgen en houden om op die manier bij te dragen aan onze maatschappij van morgen is naast (h)eerlijk eten bereiden het hogere doel van Gomad.
Om het kwaliteitsbeleid te perfectioneren zijn we op zoek naar dé perfecte kwaliteitsverantwoordelijke.
Wat houden je taken in?
In eerste instantie:
a) Je doet dagelijks een grondige rondgang met een focus op voedselveiligheid en hygiëne. Je vaststellingen en analyses giet je in hapklare actieplannen. Je volgt de uitvoering daarvan nauwgezet op.
b) Je zet recepturen en technische fiches op punt. 'Meten is weten.'
Hierbij staan 'operations' centraal in jouw denken maar 'kwaliteit' primeert boven alles.
c) Je versnelt de vergroening van Gomad.
In tweede instantie, kan je je gaan focussen op continuous improvement. Hierbij leg je de focus op het verbeteren van de bedrijfsprocessen zowel op operationeel, financieel als administratief vlak.
Je maakt deel uit van het managementteam en als/wanneer jij er klaar voor bent, ligt er een general management-functie voor jouw weggelegd.
Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt zeer nauw samen met de verantwoordelijken van de verschillende afdelingen (keuken, versnijderij, assemblage, planning en aankoop).
Lijkt deze functie jouw op het lijf geschreven? Mail dan even naar marleen@gomad.be.